Gyakori kérdések és válaszok | PontTer.Hu
Egyszerű, működő professzionális hűségprogram mikro-, kis- és középvállalkozásoknak
www.pontter.hu
Hűséges ügyfelek néhány jó pontért
 Kezdőlap
 Szolgáltatásaink
 Csomagok / árak
 GYIK
 Ügyfélszolgálat (tipp!)
 Regisztráció
 Bejelentkezés
 Blog

A kéznél levő segítség


A lenti GYIK (gyakran ismételt kérdések) listában találja a válaszokat az általános kérdésekre.


A segítség ikon (mozgasd az egeret a kérdőjel fölé) a témára vonatkozó leírást tartalmazza.

Gyakori kérdések (GYIK)

Q: Mi a törzsvásárlói program?
 • A törzsvásárlói program lehetővé teszi, hogy ügyfelei vásárláskor pontokat gyűjthessenek, amelyeket később ajándékokra, vagy kuponokra válthatnak be. A kuponokat az Ön termékeinek, szolgáltatásainak megvásárlására használhatják fel.
Q: Hogyan növeli a bevételem a törzsvásárlói program?
 • A vásárlásokért kapott pontok és a pontokért kapott ajándékok és kuponok újbóli vásárlásra ösztönzik az ügyfeleket. Így a törzsvásárlói program lehetővé teszi, hogy a vevők visszatérő vevőkké váljanak, ez növeli az üzlet bevételét.
Q: Hogyan válhatnak ügyfeleim a törzsvásárlói klubom tagjává?
 • Az ügyfelek a member.pontter.hu honlapon regisztrálhatnak az Ön hűség klubjába. Ekkor meg kell adnia az elérhetőségét, és válaszolnia kell néhány olyan kérdésre, amelyek az Ön management felületén elérhető a statisztikai kimutatásokhoz szükségesek.
Q: Pontosan mire van szükségem ahhoz, hogy használhassam a hűség programot?
 • A rendszer egy átlagos internetes böngészővel elérhető. Ha van egy számítógépe és internet kapcsolata, akkor minden a rendelkezésére áll a rendszer használatához.
Q: Szükséges-e állandó internet kapcsolat?
 • Csak akkor kell csatlakozni az internetre, ha Ön a statisztikákat szeretné megnézni, vagy módosítani szeretne valamit. Természetesen az ügyfelek beléphetnek klub honlajára akkor is, amikor Ön nincs az internetre csatlakozva.
Q: Hogyan válthatják be az ügyfelek pontjaikat?
 • Az Ön management felületén beállíthatja a kuponok értékét, amelyekre ügyfelei a pontszámokat beválthatják. Minden kuponra beállíthatja, hogy mennyi pontba kerül, és hogy mennyit ér, vagyis levásáláskor hány forintnak felel meg.

  Ha ügyfele elérte a szükséges pontszámot, akkor beválthatja pontjait az általa kiválasztott kuponra. Természetesen csak azonkat a kuponokat kaphatja meg, amelyekhez elegendő pontszámmal rendelkezik. A kupon beváltásához felhasznált pontszám automatikusan levonódik az ügyfél pont egyenlegéből.
Q: Hogyan kapják meg az ügyfelek a kiválasztott kupont?
 • Az ügyfelek saját maguk kinyomtathatják a kupont.
Q: Hány az ügyfelem lehet tagja klubomnak?
 • Rendszerünkben nincs erre vonatkozó korlát. Önnek annyi klubtagja lehet, amennyit szeretne, illetve ahány hűséges ügyfélre az Ön vállalkozásának szüksége van.
Q: Be tudom állítani a klubom honlapjának kinézetét?
 • Igen, klubja honlapjának kinézetét hozzáigazíthatja vállalata arculatához. Beállíthatja színeket, betűtípust, és felteheti cége logóját is.
Q: Megnézhetik-e és módosíthatják-e és az ügyfelek adataikat?
 • Igen. Az ügyfelek email címük és jelszavuk megadásával tudnak belépni.
  A belépés után megnézhetik pontegyenlegüket, és ekkor van lehetőségük érvényesíteni pontszámaikat is. Ha elegendő pontot gyűjtöttek, akkor itt beválthatják pontjaikat, és kinyomtathatják a kiválasztott kuponokat.

  Az ügyfelek a kapcsolati adataikat is frissíthetik. Ez lehetővé teszi, hogy vállalkozásának naprakész ügyfél listája lehessen anélkül, hogy ez Öntől idő és energia ráfordítást igényelne.
Q: Mennyibe kerül a rendszer használata?
 • A rendszer szolgáltatásait havi előfizetéses rendszerben kell fizetni. Szerződéskötéskor egy csomagot kell kiválasztani, annak megfelelően, hogy hány ügyfelet tervez, és a havi díj összege ennek megfelelő. Ezen kívül semmilyen költség nincs.

  30 napig kipróbálhatja a rendszert, és ha nincs megelégedve, akkor nem kell semmit sem fizetnie.
Q: Kell-e új szoftvert, vagy valamilyen eszközt vásárolnom?
 • Nem. Ha már van egy számítógépe internet kapcsolattal, és egy átlagos böngészővel (mint Internet Explorer, FireFox, Opera stb.) akkor már használhatja a rendszert
A kapcsolat oldalon található űrlap segítségével jelentheti a talált hibákat, észrevételeit, javaslatait vagy felteheti egyéb kérdéseit.

Próbálja ki szolgáltatásunkat még ma! Ha még nem regisztrálta magát regisztrálja magát ingyenesen most!