Kupon tippek. Hogyan használjuk a kupont? | PontTer.Hu
Egyszerű, működő professzionális hűségprogram mikro-, kis- és középvállalkozásoknak
www.pontter.hu
Hűséges ügyfelek néhány jó pontért
 Kezdőlap
 Szolgáltatásaink
 Csomagok / árak
 GYIK
 Ügyfélszolgálat (tipp!)
 Regisztráció
 Bejelentkezés
 Blog
Címoldal >> Cikkek

Kupon tippek. Hogyan használjuk a kupont?


Vevőcsalogatás


A vevőcsalogatás egyik hatásos és olcsó eszköze a kupon. Ha egy potenciális ügyfélnek kupont ajándékozunk (pl. 1000 Ft, vagy 10% kedvezmény), akkor szívesebben jön be az üzletbe.

A kupon a vevőszerzés mellett az újravásárlást is segíti? Ha a vevő kupont kap az üzletben, akkor ez visszatérésre, újbóli vásárlásra ösztönzi. Ha jó a termék és a kiszolgálás, akkor az ügyfelek szívesen jönnek vissza beváltani a kuponjaikat.

A kupon abban is segíthet, hogy emlékeztessük vevőinket az újravásárlásra. Ha van saját címlistánk, akkor időről-időre kiküldhetünk nekik egy kupont, például egy új termék kipróbálásához vagy egy kifutó áru kedvezményes megvásárlásához.

A kuponokat beváltási határidővel kell ellátni, ellenkező esetben a vevők a végtelenségig halogatnák a beváltását, vagyis a vásárlást.

Az elkötelezett és elégedett fogyasztóra pedig számítani lehet, hiszen újra és újra visszajár anélkül, hogy drága reklámokkal bombáznánk. Ráadásul az ilyen vevő - ha rendszeresen törődünk vele - süketté válik a versenytársak csábításával szemben.


KeresztpromócióEnnek során egy már befutott, sikeres termék kialakult vevőkörét veszik célba egy új terméket reklámozó kuponnal. Például hozzácsomagolnak egy kipróbálást ösztönző kupont.5/28/2010 10:35:46 PM

Cikkek, tanácsok

további cikkek...